Het team

Jos van den Hurk

Eigenaar

Jos is de ondernemer achter Hurk Melkvee. In 1995 heeft hij het bedrijf, samen met Monique, overgenomen van zijn ouders. Na de eerst automatiseringsslag in 2003 en later met de nieuwe stal in 2010 is de fysieke arbeid sterk afgenomen en zijn zijn taken meer gericht op het managen van het bedrijf. Daarnaast is Jos actief in het agrarische netwerk om meer van en met collega-agrarische-ondernemers te leren.

Monique van den Hurk

Monique is mede-onderneemster binnen Hurk Melkvee. Zij verzorgt de gehele administratie en is betrokken bij de investeringen en beslissingen die genomen moeten worden. Daarnaast heeft zij een fulltime baan als manager Support bij de Rabobank.

Stef van den Hurk

Stef is de oudste zoon van Jos & Monique en sinds 2013 mede-ondernemer binnen Hurk Melkvee. Stef is in juli 2015 afgestudeerd aan HAS Hogeschool in Den Bosch, hij volgde daar de richting Bedrijfskunde & Agribusiness. Vanaf juli 2015 is Stef volledig werkzaam binnen het bedrijf. Samen met Jos vervullen ze alle voorkomende taken en werkzaamheden.

Daan van Hövell

Sinds 2010 is Daan een vaste part-time medewerker bij Hurk Melkvee. Vooral ’s ochtends, tijdens de dagelijkse werkzaamheden zoals voeren, boxen schoonmaken en het verzorgen van de kalfjes helpt Daan mee. Daarnaast kent hij alle overige reguliere werkzaamheden en vervangt Jos bij vakantie e.d.